Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg nincsen sehol levelező...

Tényleg nincsen sehol levelezős vagy távoktatásos nyelvtanári képzés? Lent

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy nem találom! Már mindent feltúrtam a neten, és nincs. 28 éves vagyok, szívből utálom a szakmám (számviteli ügyintéző, majd kontroller, most pedig könyvelő vagyok).Anno választhattam: jog vagy gazdasági szak. A jogot elkezdtem, nem bírtam,nem is érdekelt, átmentem gazdaságira.Annál is hasonlóan éreztem, de otthon azt mondták, ha ezt is abbahagyom, a szemükben senki leszek. Bár lettem volna inkább senki a szemükben...na, a lényeg, hogy mindig is szerettem diákokat, kölyköket korrepetálni angolból imádtam, és a visszajelzések szerint nagyon jó tanár is vagyok. Nem akarom ezt továbbra is csak kereset kiegészítésként csinálni, hanem teljesen erre szeretném építeni a karrieremet. Mivel az államilag támogatott féléveim nagy részét elcsesztem a gazdasági sulira, mindenképp fizetős lenne. Mesterképzésre se mehetek, mert az alap diplomám nem jó ehhez. CSak osztatlan formában indul, nappalin, 6(!) éves képzés, 400 körül egy félévvel. Komolyan mondom, nem hiszem el. Adjam fel az álmom, vagy van még valami remény?
2016. ápr. 5. 17:17
 1/1 A kérdező kommentje:

Ahhoz, hogy ezt a tevékenységet vállalkozói formában csináljam, mindenképp kell a végzettség ( és annyira nem is érzem még a tanítást, tehát ki kell tanulnom a szakmát)

Most tekintsünk el attól, hogy a gazdasági anyagilag jobb, blabla..az nem lehet, h még 30 se vagyok, minden reggel úgy megyek, mintha a hátamat ütnék, és az idült stressztől már minden bajom van.

2016. ápr. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!