Távoktatásos, levelező FOSZK képzés havi egy-két alkalommal államilag finanszírozott formában?
Szeretnék FOSZK típusú képzésen tanulni (már van egy alap és mesterdiplomám) de szeretnék munka mellett tanulni, mivel marad állami félévem.. Viszont sajnos az nem megoldható h heti rendszerességgel konzultációra járjak... Ki hogy oldotta ezt meg munka mellett?? Hétköznap (sok helyen olvastam csütörtök-péntek-szombati levelező képzésről) szóba se jöhet munka miatt..
Kecskeméten élek/dolgozom max 100 km-es körzetben -Szeged, Szolnok, esetleg Pest környékén gondolkodom, sajnos ennél messzebbre az utazási költség miatt se tudok menni..
Olyat kérdezel, aminek könnyű volna utánanézni.
Tudtommal FOSZK esetén még távoktatásnál is törvényi előírás x%-nyi jelenlét az órákon. Ingyenes távoktatás meg nincs.
köszi igen felvit bújom napok óta.. :P
Jogos a felvetésed én is erre jutottam... A FOSZK volt a kiindulópont, más képzési típus is szóba jöhetne csak ugye nehéz ingyeneset találni..
Nem tudom h a felsőoktatási intézmények közt van-e amelyik picit rugalmasabb természetesen a törvényi kereteken belül..
Nézegettem most az ingyenes szakmai képzéseket is (amit támogat az állam, iskolarendszerű képzések) de azok is hétköznap vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!