Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Távoktatásos, levelező FOSZK...

Távoktatásos, levelező FOSZK képzés havi egy-két alkalommal államilag finanszírozott formában?

Figyelt kérdés

Szeretnék FOSZK típusú képzésen tanulni (már van egy alap és mesterdiplomám) de szeretnék munka mellett tanulni, mivel marad állami félévem.. Viszont sajnos az nem megoldható h heti rendszerességgel konzultációra járjak... Ki hogy oldotta ezt meg munka mellett?? Hétköznap (sok helyen olvastam csütörtök-péntek-szombati levelező képzésről) szóba se jöhet munka miatt..

Kecskeméten élek/dolgozom max 100 km-es körzetben -Szeged, Szolnok, esetleg Pest környékén gondolkodom, sajnos ennél messzebbre az utazási költség miatt se tudok menni..

2016. jan. 22. 11:41
 1/3 A kérdező kommentje:
vagy ha lenne olyan intézmény ami egyéni tanrendet illetően rugalmas az is jó lenne..
2016. jan. 22. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyat kérdezel, aminek könnyű volna utánanézni.

Tudtommal FOSZK esetén még távoktatásnál is törvényi előírás x%-nyi jelenlét az órákon. Ingyenes távoktatás meg nincs.

2016. jan. 22. 11:45
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi igen felvit bújom napok óta.. :P

Jogos a felvetésed én is erre jutottam... A FOSZK volt a kiindulópont, más képzési típus is szóba jöhetne csak ugye nehéz ingyeneset találni..

Nem tudom h a felsőoktatási intézmények közt van-e amelyik picit rugalmasabb természetesen a törvényi kereteken belül..

Nézegettem most az ingyenes szakmai képzéseket is (amit támogat az állam, iskolarendszerű képzések) de azok is hétköznap vannak :(

2016. jan. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!