Nem tudtok egy rendészeti szakiskolát Békés megyében érettségi után?
Figyelt kérdés
Rendőrnek akarok menni (később megpróbálnám a TEK-et). Aztmondták, hogy szakmával többre megyek mint ha főiskolát végeznék, de már lassan végzek a gimnáziummal.2016. ápr. 4. 20:29
1/9 anonim válasza:
Mo-n csak 4 rendészeti szakközépiskola van, az alábbiak:
Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola
2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi út 3.
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
9901 Körmend, Alkotmány út 5.
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.
Szegedi Rendészeti Szakközépiskola
6728 Szeged, Bajai út 14.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezekre tudok menni, ha le érettségiztem?
2016. ápr. 4. 21:01
3/9 anonim válasza:
Igen, gondolom Szegedet fogod megcélozni ha leérettségiztél.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát eltaláltad :). 2 éves a képzés ugye? Miután ott elvégeztem az iskolát már mehetek is a rendőrségre jelentkezni?
2016. ápr. 4. 21:29
5/9 anonim válasza:
Ha elvégezted a rendészeti szakközépiskolát, már nem kell jelentkezned a rendősrségre dolgozni, ugyanis automatikusan elhelyeznek. Ennek a szakképzésnek az a különlegessége, hogy ha az elég szigorú pszichikai, fizikai, egészségügyi és műveltségi felvételin megfeletél azaz felvettek a képzésre, akkor az iskolába való beíratkozáskor már vállalod, hogy végzés után a rendőrség kötelékében a felkínált állást elfogadod. Nyilnán ittfigyelembe veszik a te kérésedet,lakhelyedet is amennyiben tudják, ha messzebre helyeznek a lakóhelyedről meg kapsz szállást. Azhogy egy ből TEK-hez kerülsz végzés után arra kicsi az esély, de nem lehtetlen, pl ha jeleskedsz valamilyen küzdősportban vagy egyéb odavágó képességben.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem :). Köszi a válaszokat nagyon sokat segítettél. További szép napot és erőt, egészséget!
2016. ápr. 5. 16:27
7/9 A kérdező kommentje:
Még annyi lenne, hogy szerinted ha már több mint 1 éve konditerembe járok és azért látszódik is már a fejlődés, mint súlyban, mint kinézetben az jelent valamilyen előnyt?
2016. ápr. 5. 16:32
8/9 A kérdező kommentje:
Valamelyik tantárgyra bele kell húzni ahhoz, hogy bekerüljek (pl.: ha most töriből vagyok 3-as abba bele kell húzzak)?
2016. ápr. 6. 18:38
9/9 anonim válasza:
Nagyon sok részből áll a felvételi. Olvasd el ta magad az alábbi linken.
Ajánlom, hogy az iskolai nyilt napra feltélenül menjél el, ott minden kérdésedreválaszt kaphatsz ami esetleg nincs bene a neten lévő leírásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!