Mennyi az esélye, hogy átvegyenek művészeti középiskolába 2 évre?
Grafika szak érdekelne, de sajnos erre nemrég jöttem rá. Jelenleg 11.-es vagyok, ami azt jelenti, hogy még 2 év lenne az 5 éves képzésből. Két ilyen iskolát találtam, a Jaschlikot és a Kisképzőt. Ahogyan olvastam az oldalukat 2 jelentkezési lapot találtam: általános iskolásoknak és kilencedikeseknek, akik átjelentkeznének.
Vagy a harmadik a Modell, Divatiskola, ahol viszont átjelentkezést nem is találtam.
Ez azt jelenti, hogy próbálkozni sem érdemes, mert nem tudnék és/vagy nem vennének át?
Az egyetemi képzésre nehéz bejutni, viszont itt kapnék szakmát és előnyt is a felvételinél. Tegyek le erről a dologról?
Minden infót megköszönök ezzel kapcsolatban, akár másik iskoláról vagy lehetőségről is!:)
Mindenképp az igazgatóval kell megbeszélni. Sajnos nagy az esélye, hogy nincs hely a számodra a Kisképző grafika szaka a legnépszerűbb a művészeti szakközépiskolák között, tényleg az a kategória, hogy ha 15 helyet hirdet 15. az utolsó felvett rangsorszáma.
Biztos, hogy hatalmas tehetség kell, hogy szerencsével felvegyenek így, meg valahogy pótolnod is kellene az elmaradt dolgokat. Necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!