Szamagi kérdése:
Ha én már 18vagyok és nem járok középiskolába de még nem dolgozok (nincs szakmám mivel külföldre költözés miatt félbe szakadt az itteni középsulim, kint meg csak 6 hónapot voltunk)?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem hogy akkor lehetséges lenne valamilyen tanfolyam által grafikusnak tanulnom és letennem a szakmát, vagy igazából mangába ha rajzolnék ahoz a grafikus szakmán belül vennének fel? Vagy más szakma kellene ahhoz? /ez csak egy érdeklődési kör, egy ötlet szóval a negatív kommentek nalam nem találnak válaszra.2016. márc. 18. 12:54
1/5 anonim válasza:
Nem, az ilyen tanfolyamok wc papìr èrtèkűek, ha akarsz valamit csinálj èrettsègit ès.menj felsőfokú kèpzèsre.
2/5 A kérdező kommentje:
Ugyan annyit ér egy Okj-s le rakott szakma mint a közép Iskolai hisz azt is sulin belul kell letenni,bejárni Gyakorlat vizsgák ugyanúgy vannak, tapasztalatból mondom hisz nővérem is Okj-n belül tette le az eladóit és ugyan annyira beszámítják az Okj-s lerakott szakmáját igazoló "wc papír" lapot mint aki közép suliba tette le. Ugyanannyi fizetést kap és sehol se panaszkodtak eddig bárhová jelentkezett az okj-s eladói papírjával:) nem veszekedésből, engem a kérdésemre érdekel a válasz nem más. Köszi!^^
2016. márc. 18. 21:54
3/5 anonim válasza:
De itthon milyen fajta suliba jártál?
4/5 anonim válasza:
Fejezd be azt a sulit ahova jártál utána menj OKJ-ra
5/5 A kérdező kommentje:
Mindegy milyen suli volt meg ha tudnám befejezném de már nem tudom. Nyilván akkor nem írtam volna ki ezt a kérdést:)
2016. márc. 19. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!