Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » El lehet végezni a gimnáziumot...

El lehet végezni a gimnáziumot egy év alatt?

Figyelt kérdés
Van valami speciális lehetőség arra, hogy a négy év helyett, egyre szűkítsem a gimnáziumi tanulmányaimat. Nincs időm iskolába járni magánjellegű problémák miatt, és érdeklődnék, hogy intenzív tanulás mellet be lehetne-e fejezni ilyen gyorsan a sulit. Egy évem pont van arra, hogy belevágjak és letudjak mindent.

2016. márc. 23. 16:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Húh, köszönöm, ezek a hírek már jobban hangzanak. :)
2016. márc. 23. 17:11
 12/33 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, hogy középiskolába járni nincs időd de egyetemre meg majd lesz? Akiket én is merek, és kiskorúként kerültek egyetemre, ők mint romániából jöttek.
2016. márc. 23. 17:16
 13/33 A kérdező kommentje:
Igazából túl sok időm nincs. Az egyetem teljesen más, nem is kötelező bejárni, a gimnázium rövidítésével pedig az egészet akarom egyben megrövidíteni, hogy csak az egyetemre kelljen tanulnom később.
2016. márc. 23. 17:19
 14/33 anonim ***** válasza:

"Nem is kell bejárni"

Oh, ezen most jót mosolyogtam :)

Egyébként egy szóval sem utaltál még rá, miért is nincs neked időd a sulira... mindenesetre el kell keserítselek, ez nem úgy működik, hogy neked olyanod van, hogy nem akarsz rá időt szánni, ezért nem kell.

2016. márc. 23. 17:28
 15/33 anonim ***** válasza:
az egyetemre nem kell bejárni? nekem ez új, pedig már pár éve oda járok:-D
2016. márc. 23. 17:32
 16/33 A kérdező kommentje:

Persze, be kell járni, nem így értettem. Csakhogy kevésbé kötöttek a szabályok, illetve, amikor nincs időm, akkor nem probléma ha kihagyok egy napot. Illetve, aki nem jár be az úgyis szívja...tehát saját érdekből jobb ott lenni az órákon.

Azt pedig nem szeretném kifejteni, hogy miért nincs időm iskolába járni.

2016. márc. 23. 17:36
 17/33 anonim ***** válasza:
De most ezek szerint még csak általános iskolás vagy? De máris ennyire fogytán vagy az iőnek?
2016. márc. 23. 18:38
 18/33 A kérdező kommentje:
Igen, idén ballagok. Viszont - nem mondhatom el milyen okból - nincs időm tanulni.
2016. márc. 23. 18:45
 19/33 anonim ***** válasza:
De ha nincs időd tanulni, akkor, hogy lenne arra időd, hogy egy év alatt benyomj négy évnyi anyagot???
2016. márc. 23. 19:02
 20/33 A kérdező kommentje:
Ha otthon vagyok nem probléma. Csak közben tudjak főzni és takarítani.
2016. márc. 23. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!