Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanlás - Ti mit javasolt...

Továbbtanlás - Ti mit javasoltok? Többi lent

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most vagyok végzős alapsulin. Mindenki azt akarja, hogy gimibe jelentkezzek(főként azért, mert kitűnő vagyok és még nem tudom pontosan, mi legyek), és már féllábbal el is küldtük a jelentkeési lapot. Matematikából vagyok leginkább jó, de valahogy nem érzem azt, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Olyan szakmát szeretnék, ami lehetőséget ad utazni, és körbejárni a világot (gondolkogtam idegenvezetőn). Mit javasoltok? Érdemes ilyen célokkal gimibe menni? Elég, ha csak utána kanyarodok el más irányba?
2016. márc. 17. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenhez "érdemes" gimibe menni.

Nem olyan nagy dolog ma már az az érettségi:(, sosem tudhatod, hogy életed következő 70 évében mikor lenne jó, ha elő tudnád venni...

Főleg, ha még nem tudod, mihez akarsz kezdeni (amivel semmi baj, ebben a korban kevesen tudják). A matek meg nem baj, ha megy, sok helyre kell a felvételihez, akkor is, ha később nem lesz súlyponti tantárgy, de "valami alapján szűrni kell"...

(Azt ugye tudod, hogy az idegenvezető a legrosszabbul fizetett szakmák közé tartozik? - Persze ha van kapcsolatrendszered, az más...)

2016. márc. 17. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!