Milyen mérnöki pályát javasoltok?
Figyelt kérdés
Mert mindenképp mérnöknek szeretnék tanulni, de azt hogy milyen fajtát ,azt nem tudom. Érdekel az összes reál tantárgy. Milyen tantárgyak kellenek egy mérnöknek? Fő szempontok a fizetés, munkalehetőségek mennyisége, külföld munkavállalás2015. dec. 8. 19:17
1/5 |Orfeusz| válasza:
Gépész : fizika, matek, gyakorlatibb dolgok, jó fizu
Mechatronika : fizika, matek, infó, jó fizu
Energetika : fizika és matek
Villamosmérnök : fizika matek infó jó fizu
Informatikus : infó matek és kicsit nehezebb elhelyezkedés
Építész és építő : fizika főleg, meg gyakorlati tárgyak, kevesebb fizu és nehezebb elhelyezkedés
Ha érdekel menj fel a kinézett egyetemek oldalára (bme)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,nézegettem már a BME-t de még dönteni nem tudtam
2015. dec. 8. 21:07
3/5 EagleHUN válasza:
"Energetika : fizika és matek " + jó fizu
4/5 anonim válasza:
Nézd meg az Óbudai Egyetem honlapját is. Ott is jó sok fajta mérnöki szak van az első által felsoroltakon túl is.
5/5 anonim válasza:
"Informatikus : infó matek és kicsit nehezebb elhelyezkedés" viszont elég jó fizu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!