Gépészmérnöknek tanulnék jó ötlet az én koromban? Az én koromban érdemes lenne-e belevágni?
Mindig is szerettem rajzolni, vagyis inkább tervezni. Szakmai rajz órán amit az asztalossághoz tanultam én voltam a legjobb az osztályban.
Nem tudom sokat a gépészmérnökségről, de úgy tudom hogy a szakmai rajz, a gépek, alkatrészekkel van összefüggésben.
Nos én most 27 éves vagyok, úgy tervezem hogy 1 évig tökéletesítem az angolom, 2 év alatt leteszem az érettségit és utána megyek főiskolára/egyetemre.
Az érdekelne, hogy az én koromban érdemes lenne-e belevágni?
Ha igazán elszánt vagy, akkor igen.
De ehhez azért több kell, mint hogy "nem tudok sokat a gépészmérnökségről". Az érettségi meg az angol mindenhez jól jön, az nem kérdés. Amíg ezeket a céljaidat eléred, tájékozódj!
A korod ne legyen akadály. Mert hát ehhez hozzá lehet állni úgy is, hogy bő 10 évvel leszel idősebb az évfolyamtáraidnál, meg úgy is, hogy kb. 35-36 éves korodra végzel, ami azt jelenti, hogy még lesz 30 éved a választott szakmában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!