Mikor lesz felvi.hu-n kiírva hogy hányan jelentkeztek X szakra X intézményben?
Március közepénél előbb nem lesz ilyen statisztika. A hitelesítő adatlapok feladási határideje február 23-a volt, azon ma-holnap érnek be a Hivatalba. Még fel is kell dolgozni őket, hogy egyáltalán érvényes-e a jelentkezés. Ez kb. március elejére fog lezárulni.
De ez még semmi, ugye van a központi felvételi nyilvántartás, abba kerülnek be az érvényes jelentkezések. Viszont én már 15-én sikeresen hitelesítettem, ki is írja gyönyörűen, hogy további teendőm nincs, mégis ez áll ott:
"Hitelesített adatok központi felvételi nyilvántartásba betöltése: folyamatban"
Tehát nem sietik el a dolgokat. Aztán ugye generálni kéne statisztikákat, azt kihelyezni a weboldalra. Mivel ezt sem fogják elsietni, ezért teljesen reális a március közepe.
Viszont a jelentkezők száma alapján még mindig nem lehet jó becslést csinálni, hiszen ugyanolyan fontos a jelentkezők eredménye is. Azt meg nem tudod - sőt, még a nagy részük ők maguk sem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!