Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon fontos kérdés munkalehe...

Nagyon fontos kérdés munkalehetőség előtt! Most akkor 10, vagy 8 osztályom van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap kell bemennem egy munkahelyi megbeszélésre. Ha sikerül a teszt, akkor ugye jön az orvosi, és ott kérik a bizonyítványt. Megpróbálom rövidre fogni a dolgot. a 8. osztály után az asztalos szakmát választottam. Szó mi szó, sajnos én hülye nagyon hanyag voltam általános iskolában, és igen rosszak voltak a jegyeim, így gimibe nem vettek fel, csak asztalosnak. Itt a 9-10. osztályt sikeresen elvégeztem, majd kiderült, hogy van egy enyhe tüdőbetegségem. Ekkor azt mondta a szakmai tanár, hogy nem folytathatom a szakmát. Így következő évben másik sulit kellett keresni, ahol az általános iskolai rossz jegyeim miatt megint csak olyan szakmákra juthattam volna be, amiket a betegségem miatt nem végezhetek (asztalos, ács, kőműves, festő). Szóval itt felvettek, mint magántanulót, DE újra a 9. osztálytól kellett kezdenem. Itt a vizsgákon nem jelentem meg, mivel úgysem folytathattam volna az adott szakmákat. Na most akkor ilyenkor mi van? Az előző iskolában elvégeztem a 9-10. osztályt, majd azt követően nem. Akkor most 10 osztályom van, vagy 8? Nagyon fontos lenne tudnom. Köszönöm a segítséget!

2016. febr. 21. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy mit tudsz felmutatni. Ha megvan a bizonyítványod az általános utáni iskolából, amin rajta van, hogy elvégezted a 9. és a 10. osztályt, akkor 10 osztályod van.
2016. febr. 21. 22:03
 2/4 Alain Delon ***** válasza:
100%
Írd be, hogy félbehagyott szakmai tanulmányaid vannak. Ha kíváncsiak rá, hogy pontosan mi ez, rákérdeznek.
2016. febr. 21. 22:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Megvan a bizonyítvány, hogy elvégeztem a 9. és a 10. osztályt, viszont a másik iskola ahová kerültem ugyan abba a bizonyítványba írta be, hogy ott 9. osztálytól kezdem a sulit, és azt nem fejeztem be. Ezért nem tudom, hogy akkor hány osztályom is van..?
2016. febr. 21. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Na és ezt a tüdőbetegséget mondjam, ha kérdezik? Semmi komoly. Nem vagyok fertőző meg semmi ilyesmi, csak kissé több nyák rakódik le a tüdőmön, mint kellene. De én nagyon szeretném ezt a munkát.
2016. febr. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!