Angol szóbelire tanulás gyorsan?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen. Szerdán megyek angol szóbelire és 10 tételt kellett volna megtanulnom,de nem tanultam. Így random fogom mondani a dolgokat. Az angol nem nagyon az erősségem se. Szóval valaki valami segítség?:D (A beszólásokat mellőzzétek ,ty!!)2016. febr. 21. 16:00
1/3 anonim 

válasza:

Még nézegesd meg azokat a tételeket, van még pár nap szerdáig.
Gondold át, írd le, kb. mit akarsz majd mondani a szóbelin, tanuld meg, esetleg amit leírsz, fordítózd ki, ha nem tudsz egy szót.
De a szóbelin ilyen esetben ne blokkolj le, amit nem tudsz szó, írd körül :)
2/3 A kérdező kommentje:
Tanulnám én szívesen, de itthon nehéz,mert nem az a csöndes típus lakás:D A tesómmal élek,de az olyan hangos ,hogy lehetetlen elkussoltatni (Játszik,közbe a haverjaival beszél..Pontosabban kiabálnak xddd) A holnapi napom meg egész nap elfoglalt,mert suli,aztán edzés este 8-ig. Szóval kellene valami taktika :(
2016. febr. 21. 16:07
3/3 anonim 

válasza:

Szegénykém :(
Mondanám, hogy akkor hagyatkozz a sorsra, de ezt csak akkor tudom mondani, hogyha jó lennél angolból, szóval említetted, hogy annyira nem az erősséged.
:( Nem tudok mit tanácsolni, így hirtelen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!