Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a szegedi SZTE Gyakorló...

Milyen a szegedi SZTE Gyakorló Ált Isk és Gimnázium?

Figyelt kérdés
Főleg a reál tárgyak érdekelnének? Milyenek a tanárok?

2016. febr. 20. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Erős suli.

Az idegennyelv oktatásra nagy hangsúlyt fektetnek. Az első és a második nyelvet is emelt óraszámban tanulják. Angol vagy német mellé lehet franciát, olaszt, oroszt, latint, spanyolt választani, mindegyikből kezdőt vagy haladót.

Van francia és német cserekapcsolat.

Szóval inkább nyelves sulinak mondanám, mint reálosnak.. Egyébként matek kompetenciamérés eredményben országos 37., matek érettségiben pedig 30., szóval valószínűleg azért matematikában is elég erős suli.

2016. febr. 20. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Mások véleményét is szívesen veszem még. (Egyébként a kiírásban egyik kérdőjel téves.)
2016. febr. 20. 20:28
 3/5 anonim válasza:
100%
A gimnázium részéről tudok nyilatkozni. Én fizika szakra jártam ahol a matematika is emelt volt, és mind a matematika, mind a fizika tanáromról, illetve a képzésről úgy általában csak jót tudok mondani. A biológia és kémia pedig nem rossz, de azok szerintem nem olyan erősek. Akit ezek érdekelnek jobban, Radnóti spec. osztállyal jobban jár. Nem értek egyet azzal, hogy inkább nyelves suli, e tekintetében szerintem pont elég változó, attól függően, hogy milyen nyelvről van szó. Én a tanáraimmal összességében meg voltam elégedve és nagyon szerettem oda járni. :)
2016. febr. 22. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Írhattok még véleményt.
2016. márc. 10. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy kell-e még válasz, de:

-angol nyelv: tanártól változó

-német: nem olyan jó

-francia: választhatod!

A BFK: olyan szempontból jó, hogy ha érdekel pl. a biológia, inkább ezt válaszd, ne pedig mondjuk a humánt, mert utána nehezebb behozni a lemaradást, ha mégis kertészmérnök leszel

A Radnótihoz képest valóban gyengébb, de ha nem vágysz Cambridge-be (és/vagy nem döntetted el véglegesen, hogy mit tanulsz egyetemen) és elég neked Magyarország, akkor menj a Ságváriba

2016. júl. 30. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!