Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME vagy Óbudai Egyetem való...

BME vagy Óbudai Egyetem való nekem?

Figyelt kérdés
Villamosmérnők vagy gépészmérnök. Dicséretes fizika, matek és mennek is, habár sokat tanulok. Bme-re akartam eddig jelentkezni, viszont "megijesztettek", hogy baromi nehéz lesz ha nem imádom, ezért félek megjelölni, hátha csak időpazarlás lesz, úgyis kidobnak. Szerintetek?

2016. febr. 19. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem ijesztgetésként, de a középiskolai "dicséretek" semmit sem érnek, jóval nehezebb matekra és fizikára készülj fel egyetemi szinten, akármelyik egyetemre is mész.

Szerintem az túlzás, hogy imádni kéne a matekot vagy a fizikát, ezek is csak tantárgyak. Gépészmérnöknek a gépészeti, villamosmérnöknek az elektronikai dolgok lesznek majd fontosabbak.

Amúgy nem febr. 15-ig volt a határidő?

2016. febr. 19. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet nem idén felvételizik

Lehet beírta mindkettőt, sorrendet pedig egyszer lehet módosítani érettségiig azt hiszem

2016. febr. 20. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Gyere a BME-re, ha nem megy legfeljebb átmész az OE-ra. Nálunk azt mondják, azok járnak az OE-ra, akik vagy nem elég okosak, hogy bekerüljenek a BME-re vagy kibuknak a BME-ről.
2016. febr. 21. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De BME-re a hülye is bekerül.. nem hiszem, hogy sok mérnöknek készülő ember van, aki a pontszám miatt nem BME-re ment.
2016. febr. 25. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:

"De BME-re a hülye is bekerül.. nem hiszem, hogy sok mérnöknek készülő ember van, aki a pontszám miatt nem BME-re ment."

57 kreditet csináltam az első két félévben a BME-n.

Otthagytam.

ÓE-re járok villamosmérnök szakra, idén végzek.

Életem legjobb döntése volt!

2016. márc. 7. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!