A műszaki menedzser szakról szeretnék feltenni pár kérdést, ugyanis továbbtanulás előtt állok. Rengeteg kettős gondolat fogalmazódik meg bennem ezzel a szakkal kapcsolatban. Tudnátok válaszolni az alább feltett kérdéseimre?
most végeztem OE-n mint műszaki menedzser
nem büfészak
nagyon nagyon könnyű (szerintem), de nem büfészak
a BOSCH, T-család (home, mobile ,stb), Audi nagyon sok embert visz el onnan
de van olyan ismerősöm aki más cégnél helyezkedett el most egyből diploma után (illetve már előtte leszerződtették, szóval egyből volt helye) és bruttó 350 fölött kap, frissdiplomásként; és ez nem egyedi, másik a Mercinél kapott volna ennyit, de ment inkább továbbtanulni
egy nagyon nagy gond van a szakkal... illetve inkább 3 :D
- borzalmas csoporttásak... mivel nem nehéz szak, így első évben pl iszonyat nehéz lesz órákra járnod, mivel a csoporttársaid 70%a csak azért van ott hogy valami papírt szerezzenek, meg 'buli az egyetem' és a többi, szóval nekem a társaság jórésze nem jött be, de ezek a 2. év végére legkésőbb kipottyannak
- a tanári gárda is hagy magából kivetnivalót... vannak jó tanárok, de egy jórésze unalmas, papírról felolvasós, vagy úgy tanít menedzseri ismereteket hogy előtte 3 céget vitt csődbe
-a HÖK... neeem akarom így mondani, de erősen fennáll a gyanú, hogy nagyon lékelik a hallgatói pénzeket; nagyon későn bejelentett, olykor késő, vagy borzalmasan kicsi ösztöndíjak, ÖCSI index amit nem tudsz visszavezetni normálisan mert kb a lábméreted is belenézik, szóval nem tudod még csak kiszúrni se hogy hogy csalnak (de volt h valakinek rosszabb lett az átlaga és 10ezerrel többet kapott mint én :) oké :D)
+1 rossz még, a gépész kar... vannak gépészes tárgyak, és a gépészes tanárok nem rejtik véka alá, hogy utálnak minket, meg amit mi képviselünk, hogy 'ez a szak hülyeség, semmi értelme, maguk nem is műszakiak, de még csak közgazdászok se, én megszüntetném az egészet, megbuktatnám önöket, hogy senki se végezzen ilyet el'
ami osztályozáson, és óraleadáson is látszik
(ellenben pl a villamosmérnök tanárok imádnak minket, hogy 'maguk milyen jó szakemberek lesznek, és végre nem nekünk kell beszélgetni a gazdaságiakkal hanem tolmácsolnak nekünk' :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!