Ti mit javasolnátok a gyerekeiteknek/vagy mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
18évesem kezdtem el a vendéglátásban dolgozni.Voltam felszolgáló,barista,most pedig lassan 2éve mixerkedem egy bárban! :) Nagyon szeretem,de szeretnék tanulni is még(22éves lány vagyok).Szerettem volna elkezdeni egy szakács képzést itthon 1/2éves max..mar kitaláltam minden rendben volt erre tegnap kaptam egy lehetőséget Dél-Olaszországban egy bárban mixerkedni.Aprilistol kellenek :) Nagyon agyalok,hogy a tanulás vagy ez az "alommelo" legyen most az első,mert ha elkezdem a sulit 1vagy több évig innen nem tudok elmenni,de a tanulás is fontos lenne :) Boldog gondolkodás ez persze,de mégsem tudok dönteni.... Kérlek indokoljatok meg a döntést :) Koszonom:)2016. febr. 18. 22:44
2/5 anonim válasza:
Menj!
Fiatal vagy még, tanulhatsz később is, sőt, akár kinn is. Rengeteg féle képzés van, rengeteg szinten, változatos időtartammal és változatos képzési formával. Meg fogod találni a hozzád illőt! (Csak ne add fel a tanulás gondolatát, tarts nyitva a szemed és keresd a lehetőséget!)
3/5 anonim válasza:
Lássuk, mit nyerhetsz ezzel a lehetőséggel:
- megtanulhatsz jól olaszul
- plusz munkatapasztalatot szerzel
- pénzt keresel
- megismersz egy másik kultúrát
Nem csak hogy jól mutat az önéletrajzodban, de akár kint is megragadhatsz majd lehetőségeket. Pl. ott is tanulhatsz valamit, ha kint leszel, nem olyan nehéz utánamenni a dolgoknak.
4/5 anonim válasza:
Biztos, hogy ez az állásajánlat arról szól, ami a neve? Nem egy rémtörténetet lehet hallani, hogy a vendéglátásba kicsalogatott lányok valójában szexmunkásnak kellettek, és még haza is szabályosan szökniük kellett. Szóval csakis ellenőrzött, megbízható ismerős által ajánlott munkára menj ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen a munka 100% biztonságos(sajnos a mai világban már jobban fél az ember)... Ugyhogy emiatt nem aggódom. :) Ami inkább aggaszt,hogy mennyi ideig fog tartani,és mit fogok csinálni később... :/ :)
2016. febr. 20. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!