Milyen szakmát javasolnátok számomra?
A gond az, hogy rohadt sok minden érdekel :D Most fogom elvégezni az alapsulit. Mindenki egyértelműen gimibe akar küldeni, de fogalmam sincs, hogy utána mit csináljak, és hogy tényleg érdemes-e gimibe mennem...Tiszta jeles a bizonyítványom. Amiből kimagaslóan jó vagyok, azok a reál tantárgyak, főleg a matek. Viszont nem szeretnék egy besavanyodott kocka lenni. Nagyon szeretek sportolni(röpi, pimpong, futás, turisztika), nem mondom, hogy kitudja milyen nagy tehetségem van hozzá, de azért nem vagyok gyüge. Olyan iskolát/szakmát szeretnék, ami mellett időt tudok szakítani ilyesmikre is. Mind e mellet szeretek kézműveskedni (mozaikizás, gyöngyfűzés,de szinte mindenre nyitott vagyok). Valahogy még nem láttam olyan szakmát, amiben mindezt össze lehetne gyúrni...
Várom az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!