Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan számolják a pontokat?

Hogyan számolják a pontokat?

Figyelt kérdés

Nem tudjátok hogy a Leövey Klára Gimnáziumba (pesti) és a Veres Pálné Gimnáziumba a vitt pontokat? Egyértelműnek tűnik a honlapról, de van ismerősünk aki odajár és mást mondd a pontszámításról mit ahogy azt az oldalról le lehet venni és a tanárok is egy harmadik variációt mondtak...Tudtok nekem ebbe segíteni?

Köszi :)

2016. febr. 17. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:

A honlapot nézd, elvileg az a legnaprakészebb.

Én például ötödik osztálytól kitűnő voltam, így a pontszámítás ezen részéből csak annyit tudok, hogy mennyi a maximum, mivel nem kellett számolgatnom, ebbe nem mentem bele, viszont az egyéb pontszámítás, pontok megvannak, mert megvannak.

De lehet az is, hogy történt azóta módosítás a pontszámításban.

A tanárnál meg lehet, hogy csak rosszul emlékszik (nem mintha egy olyan gyereknél, aki több éve felvételizett).

2016. febr. 17. 14:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2016. febr. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!