Ugy dontottem nem megyek egyetemre mert stewardess szeretnek lenni. Kellene par segitseg a kepzessel kapcsolatban? Hiteles valaszokat szeretnek!
Szerintem az a tanfolyam átb.szás. A wizzr-hez jelentkezhetsz enélkül is. [link]
Amúgy, ha azt hiszed, hogy ez olyan utazgatós dolog és milyen jó lesz, akkor tévedsz. Mindenki azt hiszi, hogy micsoda világlátás meg lehetőség, de a valóság nem csak ez, olvass utána, rengeteg cikk van a témában. KEzdve azzal, hogy csak azért az időért fizetnek állítólag, amikor csukva a gép ajtaja... El tudod magad képzelni 40 évesen, esetleg 1-2 gyerekkel is, hogy ennyit távol vagy? Nem feltétlenül lebeszélni akarlak, csak gondold végig ennek a hátrányait, vagy hogy mit kezdenél magaddal, ha már nem bírod csinálni.
Szia!
Ezeknek a stewardess kepzeseknek nincs tul sok ertelme, ha felvesznek a Wizzairhez, ugyanugy meg kell csinalnod az 5 hetes alap tanfolyamot, mert minden legitarsasag sajat maganak kepzi a szemelyzetet. :) A dohanyzas csak a te szempontodbol hatrany, ha egy Dubai jaraton pl oda-vissza 13 oraig nem tudsz ragyujtani.
Egyebkent az elozo valaszra visszaterve, szerintem nagyon jo szakma, 40 eves korara az ember nyilvan nem non stop repulget, addigra pl. oktatova is valhatsz, sot, azt mar 2-3 ev utan is lehet, de rengeteg elorelepesi lehetoseg van, pl 9 honap utan juniorbol cabin attendant, 1 ev utan akar senior is lehetsz. Es osszessegeben sokkal tobbet vagyunk otthon, mint egy akarmilyen mas szakmaban dolgozo szemely, nincsenek layoverek, ugyhogy igazabol nem leszel tavol a csaladodtol, stb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!