Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mester nappalin, vagy mester...

Mester nappalin, vagy mester estin (hetente péntek, szombat) mellette munka?

Figyelt kérdés
Idén végzek óvodapedagógusként és mennék mesterre. Azt mondták, nappalin sokkal szivatósabb a mester, estin sokkal kevesebbet kérnek és mellette tudok dolgozni. Teljesen pályakezdő lennék, 21 éves vagyok és sajnos az egyetem elég kevés gyakrlatot adott nekünk. Fogalmam sincs hogyan kéne beszoktatni, SNI-seket hogy kéne kezelni, rengeteg plusz adminisztráció mellette meg egyetem. Vagy nappali, de esetlegesen sokkal szivatósabb, de lenne szabadidőm. Nem vagyok ráutalva arra, hogy pénzt keressek. Szerintetek jobb előre törni úgymond és most belevágni, vagy szépen lassan, úgy is fogok én eleget dolgozni, éljem ki magam míg fiatal vagyok?

2016. febr. 14. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha megteheted, hogy nappalai mesterre menjél, akkor menj. Benne felmerült, hogy levelező msc-re megyek, és a szüleim teljesen kiakadtak, hogy minek készítem ki magam, amikor nem vagyok ráutalva, és támogatnak mindenben, nem azon a plusz két éven múlik.

Egyébként pedig nem szeretnélek megsérteni, de nehezen hiszem el, hogy egy óvodapedagógus képzés annyira nehéz lenne, hogy nem lehet teljesíteni, mert szívatnak...

2016. febr. 17. 20:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Az óvodapedagógus nem is, de a neveléstudományiról nekem azt mondták és ez esetben ugye a mesterről beszélek :) Én tényleg nem tudom, hogy mit várjak, ismerőseim mondták.

Sokan azt mondták nekem viszont, hogy minden ismerősük munka mellett tette le a második diplomáját és bele nem vágnának a nappaliba, mert teljesen felesleges és időpocsékolás.

Köszönöm szépen a válaszod! :)

2016. febr. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!