Vám és pénzügyőrnek hol lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Szabolcsban érdekelne, de ha nincs jó Debrecen vagy Miskolc is. És mennyire nehéz a suli?2010. márc. 30. 15:16
1/5 anonim válasza:
rendőrtiszti főiskola Budapesten, vagy rendészeti szakközépiskola Miskolcon
3/5 anonim válasza:
A Vám- és Pénzügyőri Iskola Budapesten van, ha hivatásos akarsz lenni, akkor fel kell menni tanulni.
4/5 anonim válasza:
Anyám a vámosoknál dolgozik irodán, én is szerettem volna oda menni ezért utánajárt mi szükséges.
Pénzügyi diploma vagy rendőrtisztin szerzett diploma vagy jogból diplomázni és UTÁNA kell Pestre járni a X. kerületben van a Vám és Pénzügyőr Iskola, ott vannak ilyen képzések, továbbképzések. Meg még egy helyen valahol az országban, de nem tudom hogy az pontosan hol.
Lehet, hogy valamit kifelejtettem, sőt biztos. Ha annyira fontos ez neked, és komolyan gondolod, írj egy privát üzenetet és rákérdezek nála újból.
Üdv.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet inkább a rendészetit választom. Még gondolkodom.
2010. márc. 31. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!