B. Elek kérdése:
Élelmiszermérnöki vagy mechatronikai mérnöki? (SZTE)
Figyelt kérdés
Melyikkel könnyebb elhelyezkedni belföldön vagy akár külföldön?2016. febr. 8. 21:37
1/7 anonim válasza:
Mechatronikával talán könnyebb, de nehezebb is elvégezni. Egyébként egyik sem könnyű szak.
2/7 anonim válasza:
A két szakban csak annyi a közös, hogy mérnök... Hogyhogy pont ez a kettő érdekel?
3/7 A kérdező kommentje:
Többen is mondták hogy az élelmiszermérnöki képzés egész jó itt Szegeden és érdekelne is, de mivel gépészes voltam így attól félek hogy a kémia és biológia nem annyira menne.
A mechatronikai mérnök jobban pedig érdekelne, de mivel új képzés , így nem nagyon van tapasztalat.
2016. febr. 8. 21:55
4/7 anonim válasza:
Szinte teljes mértékben ugyan azok a fő tárgyak mechatronikán mint gépészen. Ugyan az a matek és mechanika kell. Végén lesznek más tárgyakban eltérések.
5/7 anonim válasza:
Ha gépészen vagy, akkor mechatronikát ajánlom, én is gépészen vagyok és arra megyek. Abszolút a mechatronika a jövő, nem nyúlsz mellé ha szereted.
6/7 anonim válasza:
Mechatronikai mérnökit ajánlok én is, talán az összes alapszak közül itt várható a legmagasabb várható kezdőfizetés, és ahogy írod,jobban is érdekelne. Ráadásul tényleg az egyik legjobb műszaki terület, az energetika sem ennyire biztos, hogy keresett lesz, mint aki itt végez.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:) Akkor a mechatronikát jelölöm meg elsőnek.
2016. febr. 11. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!