Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SZTE-MK ÉLELMISZERMÉRNÖKI?

SZTE-MK ÉLELMISZERMÉRNÖKI?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Van itt olyan aki szintén erre a szakra jelentkezett és Szegedre?

Kíváncsi lennék hogy mennyi a pontszámotok, csak egy kis felmérés :D

Illetve hogy melyik érettségit viszitek a pontszámotokkal? Én biológiát és matekot, ezért félek kicsit, hogy mennyire fog menni a fizika, de főleg a kémia, amit elég régen tanultam és nem sok maradt meg bennem. Csak én félek ettől?

2015. júl. 9. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy békéscsabai lányt, aki erre a szakra megy. :)
2015. júl. 10. 13:13
 2/3 Chok Dee ***** válasza:
Én ide jelentkeztem, nem sok, sajnos csak 332 pontom van. Nem először leszek egyetemen mert most szakváltás miatt jelentkeztem ide. Van ismerősöm is élelmiszeren, ő azt mondta hogy eleinte ami nagyon durva az csak a kémia. Ez is teljesíthető csak jó nehezen :D. Fizika annyira nem para. Legalább is szerintem. Mérnökinfón voltam, ott 4-5-ös voltam fizikából, úgy hogy középiskolába hármasnál jobb sose :D Most ezzel nem azt akarom mondani hogy egyetemen könnyebb a fizika mint középsuliba, csak egyetemre mindenki beparáztatja magát (nagyon helyesen!!) hogy nehéz lesz, így máshogy áll az egészhez és többet tanul. Na, a kémia az emellett is szívás lesz :D Deriválni, integrálni már nagyjából tudok, szóval matektól nem igazán félek, biológiát nem mondják annyira szóró tantárgynak. Fizikát velem megszerettették infón, szóval ott elvből is jól akarok teljesíteni :D De mindent a saját bőrén tapasztal meg az ember, nem könnyű belerázódni. Sok sikert! :D
2015. júl. 13. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 360 pontom van,biológiát és angolt viszek. Kémiától parázok,mert nekem sose volt normális tanárom
2015. júl. 16. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!