332 pont élelmiszermérnökire?
BCE-s diplomát nem is tartják annyira nagyra, elsősorban a szegedi diplomát preferálják, mert a szegediek nagyon sokat gyakorlatoznak és nem jönnek zavarba, ha beviszik őket például egy idegen laborba. Nekem ezt egy élelmiszergyár tulajdonosa mondta, hogy mindig először kiszelektálják a szegedieket, behívják őket interjúra és csak utánuk következnek a pestiek, debreceniek, nyíregyháziak, miután az összes SZTE-s lement. A pesti képzésről hallomásból tudom, hogy nem valami színvonalas és inkább elméletre mennek.
332 pont pedig bőven elég lesz.
úgy értem, hogy nézd meg a korábbi éveket is, hogy mennyi volt a jelentkező, hányan mentek első helyen oda és így mennyi lett a pont.
ezután nézd meg, hogy most mennyi a jelentkező, mennyi első helyen és kb ki lehet sakkozni.
én biosz angollal jelentkeztem élelmiszermérnöknek 385 pontom van, DE. de 3. helyre írtam ezt, máshova kevesebb pontom van mert oda matekot viszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!