Magántanár választás, hogy döntsek?
Figyelt kérdés
Matekból szeretnék egy magántanárt, csak nem tudok választani..középiskolai tanár vagy matek szakos egyetemista? Melyik érné meg jobban szerintetek? Heti 3 óráról lenne szó.2016. febr. 3. 17:10
1/5 anonim válasza:
A tanár valószínűleg jobban tud magyarázni, mert nagyobb benne a rutinja, tudja, hogy mit nem értenek, és tudja a követelményt. De semmire nincs garancia, a konkrét embert kell megnézni, lehet, hogy pont kifogsz egy gyenge tanárt vagy egy ügyes egyetemistát. Látatlanba ezt nem lehet megmondani. De ha valaki nem válik be, nem kell leragadni nála.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél? Középiskolás vagy, érettségire készülsz? Mert akkor a tanárt választanám, jobban tud magyarázni, mellesleg ő is matek szakos egyetemista volt.
Az egyetemistát akkor választanám, ha valami speckó dologhoz kellene, amihez ő jobban ért.
3/5 anonim válasza:
Én kicsit elfogult vagyok matek szakos egyetemista révén, de elég sokat tanítottam már. Ez valószínűleg nem attól függ hogy tanár-e valaki vagy egyetemista. Én például általában tudom, hogy mi megy nehezebben a diákoknak azt is hogy miért. Egy gimis tanár viszont lehet hogy jobban tudja pl érettségin milyen feladatokra lehet számítani stb. Meg persze a pénz sem utolsó szempont :)
4/5 A kérdező kommentje:
Egyetemista 1.200ft / 60 perc
Tanár 1.300ft / 60 perc
2016. febr. 4. 14:38
5/5 anonim válasza:
Elég nehéz a kérdésed... én egyetemistaként nyelvet tanítok, fejlődnek a növendékeim. Tapasztalatom szerint: 20 éves tapasztalattal rendelkező tanárhoz mentem.. unalmasak, drágák, lassúak voltak az órái.. Kerestem tovább, s egy friss diplomás fiatalnál azóta is eredményesen haladok.
Emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!