Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Államilag támogatott levelezős...

Bheni21 kérdése:

Államilag támogatott levelezős képzés, távoktatás?

Figyelt kérdés

Szeretnék továbbtanulni. Nézegettem a képzéseket, igazából még nem döntöttem el, hogy mi az ami érdekelne, vagy hasznos lenne. De amennyit ki kell érte fizetni, hát kicsit sokallom. Sajnos :/

Munka mellett gondoltam talán valami levelezős vagy távoktatásos képzést, de akárhogy keresem sehol se találok értelmes oldalt.

Van még ilyen? Valaki esetleg tanul így?

2016. febr. 3. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan mit keresel? Tanfolyamot, OKJ-s képzést, egyetemi szakot? Utóbbi hivatalos honlapja a felvi.hu
2016. febr. 3. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én három hete diplomáztam távoktatásban, sajnos MSc nem indul így.

Nekem bejött, de alapfeltétel, hogy legyen önfegyelmed számonkérés nélkül tanulni

2016. febr. 3. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:

OKJ-s képzést, vagy egyetemi szakot.

De a lényeg hogy támogatott legyen.

2-es te hány évig tanultál távoktatásban? milyen tapasztalataid vannak róla?

2016. febr. 4. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

2,5 évet, és BSc diplomát csináltam.

Összességében csak jót tudok mondani. De tényleg csak annak való aki képes otthon, önállóan tanulni. Nem csak zh-któl és a feleléstől való rettegés hatására.

2016. febr. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!