Hogyan van most ez a szakmaszerzés? Kérlek, világosítsatok fel!?
Arról van szó, hogy lehúztam x évet egy szakközép suliban, de elmentem onnan, így nincs meg a szakmai papírom. Felnőttoktatáson, nappalin letettem az érettségit. Utána beiratkoztam ugyan egy okj-s képzésre, amely 2 éves lett volna. Már rögtön nem arra a szakra tettek, amire jelentkeztem(kijelentették, hogy nem indul), így a másikkal, amivel próbálkoztam boldogultam kemény 3 hónapig, majd otthagytam. Elmentem dolgozni.
Most majdnem 1 évig melóztam, ebből 1 bejelentett állásom volt(van most is még) 9 hónapja.
Szeretnék letenni levelezőn egy szakmát, 22 éves vagyok. Hallottam, hogy van lehetőség ingyen szakmát(okj-sat) letenni. Ez tényleg ingyenes? Még ugye semmilyen szakmai papírral nem rendelkezem, csupán egy középszintű érettségivel. Vagy iskola válogatja, hogy ingyenes-e a képzés?
Budapesten érdeklődnék ruhaipari-bőripari-varrás-szabás körű szakmák felé.
Ha valaki tud erről valami pontosítást mondani, azt előre is megköszönném!!!! <3 <3
Két szakmát szerezhetsz ingyen, kérdés, hogy milyen képzések indulnak. Ezen az oldalon a listát is megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!