Ha nem leszek kitűnő mindenből a bizonyítványban már esélyem sincs az orvosira?
Figyelt kérdés
12.es vagyok most évvégén lesz egy négyesem illetve előző évben volt még 3 így összesen négy négyesem van. Azt hallottam hogy ha nem kitűnő valaki akkor máris mindegy mert az orvosira a kitűnők közül válogatnak. Ha jól sikerülne az érettségim, akkor is mindegy lenne a négyesek miatt?2016. jan. 31. 21:52
11/13 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, nekem speciel volt egy osztálytársam gimiben ( most ELTE matek szakra jár) szerintem azt sem tudta, hogy milyen nap van, viszont olyan egyenleteket oldott meg amit te ha egész életedben próbálnál nem biztos, hogy sikerülne. Szóval nem minden az, hogy ki mennyire naprakész, az is nagyon fontos, hogy hivatásszerűen szeresse azt amit csinál, szerintem.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen😄😄
2019. nov. 16. 02:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!