Megjelöljem a SE-FTK-t is?
A Semmelweis Egyetemen szeretnék továbbtanulni Általános Orvostudományi Karon. Kiskorom óta ez az álmom. Rengeteget tanulok, de így az érettségi előtt izgulok egy kicsit. Arról érdeklődnék a SOTE-soktól, hogy szerintetek megjelöljem-e a fogorvosit is? Át tudok-e menni? Mennyire nehéz átkerülni? Van-e olyan aki átment egyik karról a másikra? Mennyi az esélye, hogy átvesznek, ha oda kerülnék be?
Szóval összefoglalva szerintetek megjelöljem azt is vagy inkább valamelyik vidéki orvosi egyetemet jelöljem meg másodiknak?
Szerintem ha nem fogorvos akarsz lenni, akkor ne jelöld be.
A sorredn pedig mindegy szerontem, amelyik a legközelebb van, oda jelentkezz. Mind a négy orvosi kar nagyon színvonalas, jó orvosokat képeznek a "vidéki" egyetemeken is.
Én elfogult vagyok, mert itt végeztem, de teljes szívemből ajánlom neked a PTE-t. A város és az egyetem is nagyon jó, nyugisabb, mint Budapest, de ugyanolyan lehetőségeid vannak a szórakozásra itt is, mint Bp-n. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!