Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jó döntés az állatorvosi? 18\L

Jó döntés az állatorvosi? 18\L

Figyelt kérdés
régóta állatorvos szeretnék lenni, de mostanában sokan megpróbáltak lebeszélni róla és kicsit elbizonytalanodtam. Szeretném csinálni,nagyon is, de félek attól ,hogy tényleg nem lenne semmi magánéletem és majd a későbbiekben nem lenne időm a családomra. Valaki tud erről valamit? Mennyi ideje van az embernek?

2016. jan. 27. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
annyit mondok baromi nehéz bekerülni,nagyon magasak a ponthatárok. Ha lesz minimum 400 pontod akkor nyugodtan kezdj bele ha nem akkor inkább mondj le róla
2016. jan. 27. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha felvesznek csináld. Lesz időd a családodra ne aggódj.
2016. jan. 27. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Senkinek se hagyd,hogy lebeszéljen az álmaidról!Ezt egy életre jegyezd meg!

Engem 2 éve,mikor érettségiztem,lebeszélt az akkori pasim az állatorvosiról(túl nehéz,túl hosszú stb),és sajnos letettem róla,pedig gyerekkori álmom volt és mindig nagyon jó tanuló is voltam,simán lett volna esélyem.Most eldöntöttem,hogy újra megpróbálom:)Egyetemre járok amúgy,de passziváltatom ezt a félévem és tanulok kőkeményen,kémiát és bioszt:)Nem lesz könnyű,ez egyértelmű.De ha meg sem próbálod,örökké bánni fogod.És a lényeg:mindig a cél lebegjen a szemed előtt,az hogy orvos leszel!Ez hatalmas büszkeség és hidd el,megéri:)Lehet,hogy pár évig nem lesz sok szabadidőd,de utána a hivatásodnak élhetsz majd.És az orvosoknak is van idejük a családjukra,ne aggódj:D

Sok sikert!:) Remélem szeptembertől csoporttársak leszünk;)

19L

2016. jan. 27. 23:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) az állatorvosit fogom megjelölni elsőnek . Utolsó akkor szeptemberben találkozunk ha minden jól megy :D
2016. jan. 28. 05:50
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Oda jártam,és el kell mondanom,hogy POKOLIAN nehéz suli! Talán a legnehezebben elvégezhető hazai oktatási intézmény.

Sajna viszont bárki,bármit is mondjon külföldön nem annyira elismert,mint azt sokan híresztelik. Elfogadják a diplomát honosítás nélkül sok helyen,ez igaz,de az,hogy mennyire becsülik az más kérdés.

És arra is készülj fel,hogy ha elvégzed és Magyarországon maradsz,sajna sok állásnál NEVETSÉGES bérért fogsz rabszolgáskodni egy rendelőben vagy egy állatpatikában.

Nem hazudok,hidd el! Ez a pálya annak való,aki mögött áll egy gazdag család vagy szerető és a segge alá tol egy praxist vagy protekcióval bekerül egy orvoslátogatói céghez.

Én,ha nem külföldi munkán/életen gondolkodnék a helyedben NEM kezdeném el!

Komolyan!

2016. jan. 28. 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, erről már hallottam amit írtál és féltem is ,hogy igaz. Sajnos nincs állatorvos rokonom és a szüleim sem gazdagok . Igazából a pénz engem annyira nem érdekel, de ez lehet ,hogy a későbbiekben megváltozik. Szívesen élnék külföldön is , de azt viszont állatorvos ismerőstöl tudom,hogy tengeren túlon nem fogadják el a diplomát, de Európában igen. Biztosan meg fogom jelölni, ha esetleg meggondolnám magam a sorrenden még lehet majd változtatni . Te egyébként elvégezted már? Ha igen , el tudtál helyezkedni?
2016. jan. 28. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha minden jól megy szeptembertől én is oda fogok járni :)

A nevetséges bér alatt mit értesz?

2016. jan. 30. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:

látom sok állatorvosira idén jelentkező van itt (én is) :D

Holnap 8-kor minden kiderül ;)

Ha nem indiszkrét a kérdés, akkor nektek hány pontotok lett?

2016. júl. 25. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!