Jó döntés az állatorvosi? 18\L
Senkinek se hagyd,hogy lebeszéljen az álmaidról!Ezt egy életre jegyezd meg!
Engem 2 éve,mikor érettségiztem,lebeszélt az akkori pasim az állatorvosiról(túl nehéz,túl hosszú stb),és sajnos letettem róla,pedig gyerekkori álmom volt és mindig nagyon jó tanuló is voltam,simán lett volna esélyem.Most eldöntöttem,hogy újra megpróbálom:)Egyetemre járok amúgy,de passziváltatom ezt a félévem és tanulok kőkeményen,kémiát és bioszt:)Nem lesz könnyű,ez egyértelmű.De ha meg sem próbálod,örökké bánni fogod.És a lényeg:mindig a cél lebegjen a szemed előtt,az hogy orvos leszel!Ez hatalmas büszkeség és hidd el,megéri:)Lehet,hogy pár évig nem lesz sok szabadidőd,de utána a hivatásodnak élhetsz majd.És az orvosoknak is van idejük a családjukra,ne aggódj:D
Sok sikert!:) Remélem szeptembertől csoporttársak leszünk;)
19L
Szia!
Oda jártam,és el kell mondanom,hogy POKOLIAN nehéz suli! Talán a legnehezebben elvégezhető hazai oktatási intézmény.
Sajna viszont bárki,bármit is mondjon külföldön nem annyira elismert,mint azt sokan híresztelik. Elfogadják a diplomát honosítás nélkül sok helyen,ez igaz,de az,hogy mennyire becsülik az más kérdés.
És arra is készülj fel,hogy ha elvégzed és Magyarországon maradsz,sajna sok állásnál NEVETSÉGES bérért fogsz rabszolgáskodni egy rendelőben vagy egy állatpatikában.
Nem hazudok,hidd el! Ez a pálya annak való,aki mögött áll egy gazdag család vagy szerető és a segge alá tol egy praxist vagy protekcióval bekerül egy orvoslátogatói céghez.
Én,ha nem külföldi munkán/életen gondolkodnék a helyedben NEM kezdeném el!
Komolyan!
Ha minden jól megy szeptembertől én is oda fogok járni :)
A nevetséges bér alatt mit értesz?
látom sok állatorvosira idén jelentkező van itt (én is) :D
Holnap 8-kor minden kiderül ;)
Ha nem indiszkrét a kérdés, akkor nektek hány pontotok lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!