Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kecskemét, Miskolc, Szeged...

Kecskemét, Miskolc, Szeged vagy esetleg Pécs?

Figyelt kérdés

Mérnök informatikus alapszakról lenne szó és nem tudom melyik intézményt érdemes választani. A héten már döntenem kell...

Annyi tuti, hogy Kecskemét fele húz a szívem, mert nincs messze és a várost is ismerem. Viszont azt mondják a GAMF kar elég gyenge diplomát ad ezen a szakon.

Szerintetek?

2016. jan. 27. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Ha semelyik pesti egyetem sem játszik mondjuk BME,OE akkor én első helyre Miskolcot raknám ez legnevesebb ezek közül ha infóról van szó azért ez még is csak egy elég nagy műszaki egyetem is igen színvonalas is, aztán Szeged, majd Pécs, Kecskemétet pont nem ajánlanám semmiképpen, nincs nagy híre manapság a Gamf-nak mérnökinformatikus szempontból, ez persze nem azt jelenti hogy rossz lenne meg munkanélküli maradnál de kétségtelenül nehezebb lesz egy Gamfos diplomával jó állást találni mint egy Pestivel vagy Miskolcival.
2016. jan. 27. 17:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is Miskolcot gondoltam ezek közül a legjobbnak. Mondjuk ez a hagyomány őrző dolog ami ott megy nem valami szimpatikus (maga a város sem igazán)... nem vagyok benne biztos, hogy jól érezném magam ott.

Kár, hogy a GAMF nem számít olyan jónak :/

Az se dob majd rajta, hogy jövőre egyetemmé válik?

2016. jan. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!