Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaságinformatikus szak megéri?

Gazdaságinformatikus szak megéri?

Figyelt kérdés
Vegyesek a megítélések itt a gyakorin, van aki dicséri és van aki leszólja. Vélemenyéket szeretnék kapni, büfészak? Meglehet belőle élni? Debrecen vagy Szeged vagy Pest?
2016. jan. 24. 17:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Január elejétől kezdtem el járni magántanárhoz, és azóta írtam 2 ötöst. :) Elmagyarázták érthetően, és gyakoroltam 1-2 órát és sima ügy volt..persze azért egy egyetem más tészta.
2016. jan. 24. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Kemény lesz prog. infón a matek. De a gyakorlás a kulcs az egyetemen is. sokat kell gyakorolni, és akkor jó lesz.
2016. jan. 24. 23:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyébként állítólag ugyanazt a matekot tanítják gazdinfón mint proginfón.
2016. jan. 25. 07:53
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

A prog infó, és Gazdinfó szín ugyan az csak a gazdinfó 3. félévétől bejönnek ilyen gazdasági melléktárgyak mint a Számvitel, marketing. De amugy végig teljesen ugyan azt tanuljátok, én erre a szakra járok és mindenhol együtt van prog infósokkal, ugyan azon tárgykód alatt. Sőt a proginfón kevesebb a matek ugyan is nálunk a proginfósok pl. nem tanulnak statisztikát mi pedig igen.

Ugy hogy szerintem igen is ez egy nagyon jó szak, és kemény keményebb mint Prog.nfó szerinte. De ez nagyban függ hol BGE,BCE nyilván inkább a gazdasági vonalba erősebb míg egy Infós műszaki beállítottságú egyetem pedig az informatikába. Én miskolcon tanulok ilyet és pl közünk nincs a gazdaság tudományi karhoz, van ahol meg ott indul.

2016. jan. 25. 16:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi történt veled azóta kérdező?
2018. júl. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!