Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy idén érettségizem. Közgazdasági osztályban tanulok, de szeretnék az informatikát tanulni. A gond csak az, hogy nem igazán tanultam eddig informatikát és az érettségire sem tudnék már felkészülni. Maradhatnék még 2 évet ilyen rendszergazdai képzésen, az alatt meg tudnám csinálni az informatika érettségit, meg alap szinten meg tudnék tanulni programozni és utána elmenni egyetemre. Egyébként a programtervezőit és a gazdinfót néztem.

Szerintetek érdemes "kihagyni" emiatt 2 évet? Más lehetőségem nincs nagyon.

2016. jan. 24. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Informatika diplomaert megeri az a 2 ev. En is most fogok erettsegizni es gazd.info meg prog.info-n gondolkodok.
2016. jan. 24. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Inkabb maradj akkor meg 2 evet, ha nem nagyon tanultal eddig infot. Akik infos kozepiskolabol mennek vmilyen infos szakra azok is konnyen megcsusznak 1-2 szemesztert, mert eleg komoly raepulesek vannak (gazdinfo is huzos, de a proginfo meg rosszabb). De ha az alapokat se tudod nagyon sokat csuszol. Amugy nem hiszem, hogy ez kihagyasnak minosulne, mert ugyanugy tanulni fogsz, kapsz rola egy papirt is :) Amugy ha rendszergazda kepzes abban nincs olyan sok programozas, szoval jobban jarsz ha mellette onalloan is tanulsz programozast.

Szerintem mindenkeppen maradj meg, mert igy nagyon nagy hatrannyal indulnal az egyetemen.

2016. jan. 24. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is helyesebbnek tartanám hogyha maradnék. A 2 év alatt tanulnám a programozást keményen. Segítséget is kapnék másoktól, akik az egyetemen végeztek.
2016. jan. 27. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!