Műszaki menedzser Bsc és Gépészeti modellezés Msc-nek van értelme?
En hanyagolnam a muszaki menedzser BSct, inkabb egy sima gepeszetit valasztanek, bar nem tudom most mik az aktualis kepzesek.
A gepeszeti modellezes egy nagyon komoly szakterulet, es van ra kereslet. Baromi eros termeszettudomanyos alaptudas kell hozza.
Alapvetoen a gepeszeti tervezesben elofordulo problemak szmiluaciojaval foglalkozik, tehat pl. egy gepelem terhelesenek szimulaciojaval, vagy aramlastani szimulaciokkal. (FEM)
Szerintem jo szakirany, de nem valo mindenkinek.
Nem tudom a muszaki menedzseri BSC mennyire adja meg az alapokat ehhez a szakiranyhoz. Az gyakorlatilag egy gepesz light, szerintem sok ertelme nincs, de nyilvan neked ha nincs mas lehetoseged akkor menj oda meg mindig jobb mint a semmi.
Ezzel a szakirannyal minden olyan cegnel el tudsz helyezkedni, ahol gepeszeti tervezes/fejlesztes van, en peldaul autoiparban vagyok tervezo, es vannak ilyen kollegaim, akik csak vegeselemes szimulacioval foglalkoznak.
szerintem jó B terv ez
egyik ismerősöm most műszaki menedzserről ment minden gond nélkül mechatronika msc-re
persze ő mindig is műszakibb beállítottságú volt és volt is hozzá affinitása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!