Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdasági informatikus szak...

Gazdasági informatikus szak mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Vannak "magolós" részek? Mennyire kemény a matek. Négyes vagyok matekból, volt már itt kérdésem egy órája joggal kapcsolatban. Most a gazdasági informatikáról szeretnék mélyebbre hatóan kérdezni. Várom a személyes tapasztalataitokat.

2016. jan. 22. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1, hogy nehéz vagy sem. Végérvényesen végzés után az fog dönteni, hogy tudsz-e programozni vagy sem, azt pedig egyetemen nem fogod megtanulni, maximum az alapokat.
2016. jan. 23. 01:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor önállóan kell tudni programokat írni.
2016. jan. 23. 10:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell tudni önállóan programot írni, az elejétől tanítják ezt mindenhol. Én sem tudtam, mégis elvégeztem.

Amúgy erre, hogy mennyire nehéz nem lehet válaszolni.

- Egyetem függő.

- Egyes tárgyak nehézsége tanárfüggő (volt olyan, hogy egy tárgy az én évfolyamomnak vérpisálás volt a kettesért, a következőnek sétagalopp, mert tanárcsere volt).

- Az, hogy ki hányas középiskolában megint csak tanárfüggő, semmit sem jelent. Az egyetlen valamennyire objektív mutató az érettségi. Középsuliban kettes-hármas voltam matekból, érettségim hibátlan lett, egyetemen meg nem volt gondom a matekkal.

Az a gond, hogy csak akkor tudnád meg a kérdésedre a választ, ha fognád magad, jelentkeztél és miután elvégezted/ott hagytad megtudnád :D

Az én véleményem szerint "közepes" nehézségű szak. Tudok ennél nehezebbet és könnyebbet is mondani.

2016. jan. 29. 23:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2016. jan. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!