Hogy van a tovább tanulási pontszámítás?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy 200 pont a 11. és a 12. év végéből és 200 pont az érettségi +100 többlet. Az lenne a kérdésem hogy az első 200 pontot mely tantárgyak adják meg? Ugye van a matek, magyar, irodalom, angol, töri és egy választott. Na ez a választott csak természet tudományi lehet? Én úgy tudtam hogy lehet informatika is. Eddig sehol nem kaptam rá megfelelő választ, mert akiket felvettek fősulira és kérdeztem őket ők azt mondták hogy nem kell természet tudományinak lennie. Szerencsére tavaly 5-ös voltam bosziból de idén már nem foglalkoztam vele így csak 3-as vagyok.2016. jan. 21. 21:57
1/2 anonim válasza:
Nem lehet informatika csak földrajz v. biosz v. kémia v. fizika.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor nagyon ráfekszem, hogy ötös legyek megint.
2016. jan. 21. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!