Mehetek még állami felsőfokú szakképzésre (amit az egyetem ad, nem okj) ha már van egy diplomám?
Figyelt kérdés
még van 4 félévem, amit nem használtam el
mi ennek a menete?
pontosan mi az a felsőfokú szakképzés? jól mondom, ez a neve?
2016. jan. 21. 14:06
1/7 anonim válasza:
Most már felsőoktatási szakképzésnek hívják, és igen, mehetsz rá állami támogatással.
2/7 A kérdező kommentje:
erre is úgy kell jelentkezni mint egy bsc-re?
és az érettségi eredményeket nézik?
2016. jan. 21. 14:12
3/7 anonim válasza:
A jelentkezés menete megegyezik az alapképzés, mesterképzés, és osztatlan képzés menetével. A rendes időszakban adod be a jelentkezést, a pontszámítás is így történik, mint más szakoknál. Amúgy ez is OKJ-t ad, csak felsőfokút, ez csak annyival másabb, hogy ha elvégzed, akkor ezt beszámíthattatod más egyetemi képzésekhez. Amúgy diploma mellé megéri csinálni, de önmagában első szaknak nem sokat érne.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok, esetleg mesterképzés nem jobb lenne még a maradék féléveidre? Azzal még többet érnél.
5/7 A kérdező kommentje:
az én szakom annyira gáz, hogy nincs mesterképzés, és nem tudom, hogy felvennének-e bármilyen más mesterre :S
2016. jan. 21. 14:39
6/7 anonim válasza:
Mit végeztél? Mesterszak kereső is van, ott kiadja, hogy melyik mesterre mehetsz a végzettségeddel.
7/7 A kérdező kommentje:
egészségturizmus szervező
2016. jan. 21. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!