Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mehetek még állami felsőfokú...

Mehetek még állami felsőfokú szakképzésre (amit az egyetem ad, nem okj) ha már van egy diplomám?

Figyelt kérdés

még van 4 félévem, amit nem használtam el

mi ennek a menete?

pontosan mi az a felsőfokú szakképzés? jól mondom, ez a neve?

2016. jan. 21. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Most már felsőoktatási szakképzésnek hívják, és igen, mehetsz rá állami támogatással.
2016. jan. 21. 14:07
 2/7 A kérdező kommentje:

erre is úgy kell jelentkezni mint egy bsc-re?

és az érettségi eredményeket nézik?

2016. jan. 21. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
A jelentkezés menete megegyezik az alapképzés, mesterképzés, és osztatlan képzés menetével. A rendes időszakban adod be a jelentkezést, a pontszámítás is így történik, mint más szakoknál. Amúgy ez is OKJ-t ad, csak felsőfokút, ez csak annyival másabb, hogy ha elvégzed, akkor ezt beszámíthattatod más egyetemi képzésekhez. Amúgy diploma mellé megéri csinálni, de önmagában első szaknak nem sokat érne.
2016. jan. 21. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, esetleg mesterképzés nem jobb lenne még a maradék féléveidre? Azzal még többet érnél.
2016. jan. 21. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
az én szakom annyira gáz, hogy nincs mesterképzés, és nem tudom, hogy felvennének-e bármilyen más mesterre :S
2016. jan. 21. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit végeztél? Mesterszak kereső is van, ott kiadja, hogy melyik mesterre mehetsz a végzettségeddel.
2016. jan. 21. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
egészségturizmus szervező
2016. jan. 21. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!