Hogyan lehet manapság valakiből bróker?
Ha még nem kaptál volna választ akkor:
Ahhoz h bróker legyél nincs szükség diplomára, hanem erre specializálódott külön tanfolyamot kell elvégezni, ehhez Magyarországon a legmegfelelőbb a közép európai brókerképző alapítványt.
Tőzsdei matek pedig nem egy eget verő tudomány, igazából simán menne 3-assal is neked. Brókernek inkább a meggyőző képessége a legfontosabb, illetve a bróker csak megbízásokat teljesít mivel kereskedni tőzsdén csak bróker kereskedhet.
A közgazdaságtanra vissza térve ott már kicsit komolyabb a matek, de én is kb 3-4es tanuló voltam középbe és mikor egyetemen elkezdtük tanulni azt se tudtam kb mi micsoda, de végül sikerül megcsinálnom, bár sokat kellet tanulnom, de nem igényelt külön tanárt.
A wall street farkas azért egy film, bár van valóság alapja, de nem ez jellemző a wall street-re. Persze azért van és voltak ilyen esetek, de már manapság szigorodott az etikai kódex is.
Engem is ez a téma érdekel, azért jöttem közgáz-ra de közgáz diplomával plusz egy kis önálló ismeret bővítéssel nagyobb tudásod lesz ezen a területen mint egy brókernek.
Fizetések változóak, de azért az fényűző élet egy kisebb rétegnek adatik csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!