Mennyire nehéz bekerülni a József Attila gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Szeretnék a JAG-ba jelentkezni azonban a felvételit eléggé elrontottam. 60 pont környékén lesz (nagyon izgultam, elrontottam, tudom de mostmár ez van). Ennek ellenére 4,5-ös átlagom van és a szóbelire is folyamatosan tanulok, szóval szerintem nem fog olyan rosszul sikerülni. A kérdésem csak annyi lenne, hogy mennyi esélyem van ilyen eredményekkel bekerülni ide?2016. jan. 19. 16:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem van. Annak idején nekem 77 pontom lett, de cserébe nem voltak valami fényesek a vitt pontjai, de behívtak, az ideiglenesen valami ötvenakárhanyadik voltam, viszont rengetegen "kimentek" előlem, és hatodik helyen bekerültem. Ne izgulj rá a szóbelire, mosolyogj, és sok sikert!:)
UI. van olyan osztálytársam, aki bioszra is akart menni, és látták rajta, hogy leblokkolt, és segítettek neki magához térni.
2/2 anonim válasza:
Én tavaly kerültem be biosz tagozatra, az írásbelim 74 pont, a vitt pontjaim pedig asszem max volt. De ha behívnak szóbelizni és az jól sikerül, simán bekerülhetsz, mert sokan kiesnek előled. A szóbeli miatt meg ne izgulj, mert jófejek a tanárok, és még ott is van egy kis időd összeszedni a gondolataidat, mert mindig 2 felvételiző van bent a teremben, és ameddig az előtted lévő szóbelizik, neked van időd átolvasni a szöveget amit kapsz. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!