Óvodapedagógus szak 50 évesen?
Itt a feltételekről olvashatsz (alkalmassági vizsgától kezdve, hogy milyen érettségi kell
Igen, érdemes, ha eddig még nem szereztél diplomát, szerintem nincs késő. A nyugdíjról nem tudok pontosat közölni, de aki diplomával dolgozott s főleg az utolsó évek elvileg növelhetik :) Azon kívül persze, hogy a tanulás más téren is fejleszt.
Elvégezhető, a nehézség talán, hogy furulyázni is tudni kell, levelező tagozaton picit könnyebb is elvégezni.
És Sok sikert kívánok! és csak örülni is tisztelni tudom önt, amiért a saját fejlesztésén gondolkodik!
A felvi.hu-n egyébként sok hasznos információt olvashat még a szakról :)
Én 32 éves vagyok, most jelentkeztem tanítóképzőre, de nagyjából ugyanazok az alkalmassági feltételek!
Az előalkamasságiról ha lecsúszott nincs gond, mivel májusban van egy alkalmassági vizsga, arra is lehet jelentkezni.
A felvi.hu oldalon mindent meg tetszik találni ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!