Gazdálkodási és menedzsment vagy a pénzügy és számviteli szak jobb?
pénzügy és számvitel. Országos szinten több az elhelyezkedési lehetőség, természetesen intézményfüggő is.
BCE-gazdálkodási menedzsment többet ér, mint a kaposvári pénzügy.
Nehéz bekerülni, főleg állami ösztöndíjas formába. Én nem tudok nyilatkozni, mert évekkel ezelőtt kezdtem a tanulmányaimat 2010 körül még ilyen 396 ponttal is belehetett jutni pénzügyre és gazdálkodási menedzsmentre is. Azt tudom, hogy most nagyon erős érettségik kellenek, illetve a többletpontot kimeríteni amennyire csak lehet.
Sok sikert neked! :)
szia :) corvinusra járok emberi erőforrások szakra de mindkét szakról tudok nyilatkozni :DD
de szerintem pénzügy számvitel jobb, mert több gyakornoki lehetőség van :) és sokkal jobban koncentrál egy adott területre, a gazmen az nagyon általános tudást ad, utánna egy mesterképzés igen csak ajánlatos
Ha pénzügy-számvitel esetén számvitelre szakosodsz akkor mérlegképes könyvelőit kapsz a diploma mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!