Gazdálkodási és menedzsment képzést a BGF-n vagy a BME-n érdemesebb végezni, melyik a jobb?
annyira unalmasak ezek a főiskola vs egyetem hozzászólások
igen, a BFG-nek nincs benne a nevében hogy egyetem, de mivel bolognai rendszer van, ez nem is lényeg.
itthon BGF-es diplomát is ugyanúgy szeretik (!), mint egy corvinusosat...sőt
de ha külföldi munkában gondolkozol, akk Corvinust javasolnám.
egyértelmű, hogy BGF...sokkal keményebb mint a BME GTK
BME GTK-n alig van pár hasznos tárgy, és azok is ahhoz képest elég sok kreditet érnek.
BGFen vért izzadsz a félévi 30 kreditért, míg ott simán 40 kreditet felvesz valaki olyan tárgyakból mint pl reklámszociológia... no komment .
BME GTK-n 6. félévben van egy 10 kredites tárgy "projektfeladat"
a BGF-en gazdmenen a legtöbb kredit az 5 kredit, és azok tényleg kemények. még pénzügy számvitelen is csak 6 kredit a legtöbb, a pénzügyi-számvitel 1 ér annyit (csak összehasonlításépp)
BME GTK-n a matek sokkal keményebb, (feleslegesen, hiszen gazdálkodási szakokon szerintem még a BGF-en is túl nagy a követelmény matekból)
de a BME-s tanárok nyilván ebben jók...azért mégiscsak a műszaki képzésben jeleskedik
BME GTK-nál sztem a Corvinus is jobb, hiába szólják le mostanában...
Pl a big4-nál előnyben részesítik a BGF-eseket
Corvinusra akkor menj, ha külföldre szeretnél menni később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!