Nagyon elrontottam a Központi felvételimet, de viszonylag egy jó gimibe terveztem menni. Mit tegyek?
Tavaly a magyar nagyon egyszerű volt, még felvételizőként is. (lehet, hogy ezt a 60+ megoldott feladatlaknak köszönhetem, matekra lényegesen kevesebbet készültem).
48 pontos lett, úgy hogy a szövegértésnél félreérthető volt az egyik (az egész iskola elrontotta nálunk) és egy vesszőhiba volt a fogalmazásnál (kicsit kiakadtam emiatt...).
A matek tavaly felvételizőként nagyon nehéz volt. Biztos rátett az izgalom is, mert 45 pont fölöttieket írtam otthon végig, 6.-ban volt 34 pontos a legelső matek felvételi, amit csináltam.
Viszont feltételezem, hogy annak, aki nem ekkor felvételizett lényegesen könnyebb volt. Reszketve ültem be a felvételire és végig azon járt az agyam, hogy sikerüljön, mert 80 pont alatt nem fognak felvenni, nem hívnak be szóbelire, esélyem sem lesz stb, pedig otthon 90-95 pontok simán mentek.
Így végül 86 pont lett.
Az idei matek lett volna 49, a magyart csak átfutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!