Nagyon elrontottam a Központi felvételimet, de viszonylag egy jó gimibe terveztem menni. Mit tegyek?
Szerintem hagyd ugy a sorrendet ahogy eddig gondoltad...a vegere pedig irj be egy olyat amibe biztos hogy bekerulsz
Amugy szerintem fel fognak venni oda is mert ez a felveteli nehezebb volt mint a tobbi es nagyon sokan elrontottak:)
Mindenki elrontotta..en is
Mindenhol azt olvasom hogy max 50 pont osszesen ugyhogy nyugi ha mindenki ennyire elrontotta lejjebb viszik a ponthatart
Szerintem az atiratkozas nem jo otlet...ugy nehezebb lesz a beilleszkedes
Igazából minden évben elrontják, mert izgalom, leblokkolás.
Nem csinálják évenként nehezebbre, csak amíg 2004-ben senki nem írta ki az összes közösségi oldalra, hogy neki azért lett rossz, mert nehéz volt, addig 2016-ban már szinte mindenki...
Olyan ez, mint ahogy 2004-ben semelyik gyereknek nem volt okos telefonja, azóta elterjedt és ciki akinek nincs, szóval "kell mutatni, hogy nekem van", közben pedig az ár nem csökken, hanem nő.
A kérdésre a válasz: írd be, ahová szeretnél menni első helyre, ha nem vesznek fel oda, akkor felvesznek a gyengébbe (feltéve ha megjelölöd). Semmi hátrányod nem származik abból, ha nem az első helyre vesznek fel! :)
Az előbb oldottam meg 38 perc alatt.
Javítási útmutató szerint 49 pontom lett volna, Tavaly 38 pontra írtam meg a matekot, 45 perc alatt, úgy, hogy az 5-ös és a 10-es feladatra 5 percem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!