Minden éveben megy ez a duma,hogy "biztos lejjebb mennek a ponthatárok,mindenkinek rosszul sikerült". Sajnos nem fognak.
2016. jan. 17. 18:40
12/19 Cicus125 válasza:
nekem matek1pont és nyyelvtan 24-26pont sztem
2016. jan. 17. 19:00
13/19 anonim válasza:
Matek: 34 magyar:46
Eléggé elrontottam...
2016. jan. 17. 19:21
14/19 anonim válasza:
19:21
Neked a 80 pont az elrontás?
2016. jan. 17. 19:35
15/19 anonim válasza:
14-es, kinek mi. Én pár embernek mondtam eddig, hogy 70 pontra számítok, de míg az egyik gratulált (:'D), a másik csak csalódottan elhúzta a száját. Aki felkészítőre járt, esetleg még különtanárhoz is, az biztos többre/jobbra számított. Jómagam ezek közül csak az elsővel éltem, de az olyan hanyag és semmitmondó negyvenöt perc volt, hogy élesben már nem mentem vele semmire se. A 25 pontot, amit valahogy összekapartam matekból, azt annak köszönhetem, hogy önszorgalomból tanultam. Habár kevés az iskolához, amit választottam, én meg vagyok elégedve vele. Persze reménykedni még lehet...
2016. jan. 17. 19:59
16/19 anonim válasza:
19:35!
Egy elég erős gimnáziumba készülök‚ tehát igen‚ elrontottam.
2016. jan. 17. 20:59
17/19 anonim válasza:
Jó magyarosként a magyarral nem volt nagy gondom (de így is azért nem volt egy könnyű feladatsor) a matek viszont baromi nehéz volt. Az a szerencsém talán, hogy mindenhova írtam valamit, így a részpontokból lehet, hogy megvan 30 körül, de tényleg csak reménykedem.
Ne keseredjetek el, még nem tudjuk mennyi az átlag pontszám, még nem tudjuk a saját pontjaink számát, stb. Kitartást mindenkinek az elkövetkező időszakhoz!
2016. jan. 17. 22:07
18/19 anonim válasza:
Az miert nyavalyog aki 35 pont felett irta??
Minden evben jonak szamitott a 35 pont es hiaba eros a gimi ahova jelentkeztek,ha mindenkinek szar lett akkor nem vesznek fel senkit mert nincs eleg pontja? A rangsor szerint valogatnak ugyis.
En is most irtam,a matek tenyleg eleg nehez volt foleg az izgalom miatt....meg ilyen kompetencia alapu feladatsort valami nagyon okos ember tud megoldani 45 perc alatt. A magyar viszont tetszett,jo kis feladatok voltak.
2016. jan. 18. 15:27
19/19 anonim válasza:
Szerintem nekem olyan 60-70 pont között lesz. Nagyot csalódtam magamban mert rengeteget tanultam rá. Nekem is főleg a matekkal voltak problémáim, hiszen nem nagyon hasonlítottak a feladatok az előző éviekhez és még a hasonlókba is tettek valami ''csavart'', hogy bonyolultabb legyen. Nem(csak) a feladatok nehézségével, hanem inkább azzal volt a gond, hogy bepánikoltam ezért nem mentek olyan jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!