Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék pszichológiára...

Szeretnék pszichológiára menni jövőre de ha nem nem vesznek fel mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha nem vettek fel? Van olyan szak amire nem olyan nehéz bekerülni és onnan majd át tudom magam képezni és mehetek pszichológiára vagy valami ilyesmi mert akkor meg jelölném azt is ha nem jutnék be?

2016. jan. 13. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Öööö... nem. Nézz OKJ-kat, amik plusz pontot adnak oda (pl: gondolom mentálhigiéné ad oda pontot), dolgozz, felvételizz újra vagy esetleg gondolkozz el a pályamódosításon, ha nagyon nem megy.
2016. jan. 13. 22:29
 2/3 Joola ***** válasza:
100%
Szia, nincs átképzés. Engem nem vettek fel elsőre, elmentem hát babysitternek Skóciába, tök jól megtanultam angolul, meg kint elkezdtem pultozni, kerestem egy csomót, kijavítottam 1-2 érettségimet és felvételiztem újra. 1 év nem a világ, semmiről sem maradtam le, sőt azóta is felsőfokon beszélek angolul. Millió lehetőség van, ne ess kétségbe, most már bárhova mehetünk és bármit csinálhatunk :)
2016. jan. 14. 13:24
 3/3 anonim válasza:
engem tavaly nem vettek fel. Gyógypedagógiai segítő munkatárs okjt csinálok a Focus Oktatási Központban. Fizetős, de az az előnye, hogy júniusra megvan és 24 plusz pontot ad, amivel már fel fognak venni és némi tapasztalatot meg egy szakmát is szereztem :)
2016. jan. 30. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!