Hol találom azt, hogy hány embert vesznek fel 2012-ben egyetemenként pszichológiára?
Figyelt kérdés
Tehát nem összesen, hanem külön-külön. És ugyanezt az előző években. Beütöttem a google-be, de így sehogy sem találom, csak az összesített verziót.#rgzxr
2012. jún. 5. 14:32
2/8 A kérdező kommentje:
Kerestem ott, de nem találtam. Csak az összesített verziót vagy azt, hogy fizetősökkel együtt hány embert vesznek fel. Ha belinkelnéd nekem, megköszönném.:)
2012. jún. 6. 15:24
3/8 anonim válasza:
Melyik egyetem érdekel?Lehet,hogy én is csak azt találtam,amit te.,de belinkelem amit én találtam :)
4/8 anonim válasza:
Én ezt találtam,ez a DE adatlapja,de lent ott vannak más intézmények is a táblázatban.Az irányszámokat kell nézni,hogy max.hány embert vesznek fel.Erre gondoltál?Vagy ezt találtad te is?
5/8 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm szépen.:) Az irányszám, ami oda van írva, akkor csak az államilag finanszírozottakra vonatkozik?
2012. jún. 7. 17:13
6/8 anonim válasza:
Beleszámolják elvben a költségtérítéseseket is. Én legalábbis így tudom.
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy állami és költséges együtt.
8/8 anonim válasza:
Amúgy meg lehetne azt valakitől tudni, hogy idén hány államist vesznek fel? pl TO vagy HÖK???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!