Szerintetek ennek így van értelme? (A kérdés rövid, a magyarázat hosszú! )
Kedves Zsuzsi :-)
Az szuper, hogy tudásszomjad van, meg az is, hogy érdeklődsz a dolgok iránt, DE! Neked most az a feladatod, hogy leérettségizz, nem az, hogy egyetemi vizsgát tegyél. Tehát az a javaslatom, hogy inkább a JELEN-re koncentrálj, mert ha "elhasalsz" az érettségin, akkor bizony semmire nem mész az egyetemi tárggyal.
ha annyira szeretnél tanulni, akkor a helyedben inkább az emelt szintű érettségit választanám és arra koncentrálnék - meg a nyelvtanulásra.
Mindent a maga idejében! :-)
Sok sikert!
Bizonyos értelemben én is cselekedtem ezt, annyiban, hogy amit tanultunk, azt próbáltam elmélyíteni ugyanazon téma megkeresésével az egyetemi szinten. Be is vált (annyi nem kívánt hozadéka is volt, hogy a szaktanár kissé keserűen elmélkedett róla, hogy kénytelen ebből a témából mindhárom azonos profilú osztály összes tanulójának ötöst adni a tökéletesen egyforma írásra).
A fölös energiát levezetni jobb, mint a lebujba járni verekedni, az biztos. :)
Hanem az egyetemi tárgyak ritkán nem épülnek arra, amit még majd ezután tanulsz a közepesben.
Viszont, mint te is bizonyítottad (harmadjára...), külső keret nélkül ez ritkán szokott jól folyamatosan menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!