Ez mégis hogyan működik?

Figyelt kérdés

most vagyok 10.-es ez a 2.-ik sulim amibe járok érettségin vagyok és kapok mellé szakács meg vendéglátás szakmát. 18 éves vagyok.

A problémám az hogy elegem van az egész iskolából az egész közösségből és diákságból meg osztályból mert ami ott folyik az nem emberi dolog. Elakarok menni egy esti tanfolyamra. Azt hallottam róla hogy van felgyorsított meg normális érettségizési lehetőség hogy a felgyorsított 2 év a normális 4 és hogy csak 1 héten 2 nap kell bejárni. Az igaz hogy a vizsgákért fizetni kell? hogyan működik ez? számomra ez lehetséges? hogy elmenjek egy ilyen helyre és leérettségizzek és keressek valami szakmát utána amit letehetek? és azért és fizetni kellesz? valaki világosítson fel. Előre is köszönöm.

2016. jan. 11. 19:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!