Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BSc után szakirányú továbbképz...

BSc után szakirányú továbbképzés? Miért?

Figyelt kérdés

Pár ismerősömtől hallottam - kb először hallottam erről a képzési fajtáról - hogy így végzés után nem mennek MSc-re hanem inkább egy szakirányú továbbképzést végeznek el.

Ez mire jó? Milyen papírt ad? Mennyire versenyképes, mennyit ér egy ilyen papír?

2016. jan. 9. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:
A kérdéseidre sajnos nem tudom a választ, de én is szemezgetek egy ilyen szakirányú továbbképzéssel. Annyiban jobb, hogy általában nem tart olyan sokáig, mint a mesterképzés (2-3 félév szokott lenni, de inkább csak 2 ), ráadásul szakmaspecifikusabb, nem olyan általános, mint egy mesterképzés, ez egy célterületre megy rá. Hogy milyen papírt ad, nos azt írják, hogy "szak-" (pl. szakközgazdász) címet ad, de hogy mennyire versenyképes, azt majd az évek döntik el, sajnos ez még nagyon kezdetleges ez a képzési forma.
2016. jan. 11. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!